Opblaasbare het Speelgoedfabriek van Guangzhoufuncity

 

WhatsApp: +8615361298371 Skype: susanchowfuncity

E-mail:  sales@funcitychina.com Wechat: funcity-China

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit opblaasbare waterpark voor verkoop
Van goede kwaliteit opblaasbare waterpark voor verkoop
Hallo, Mical.I am zeer genieten van gelukkig met de eerste tent, werkend met u en FunCity en verheugen zich op het doen van meer zaken met uw bedrijf!

—— Brendan van het UK

Beste Casey, hoe is u? Vorige dagen dachten wij over een derde waterrol. Het zou dezelfde grootte en het kijken als de broodjes moeten hebben die wij gegeven ebben= tot.

—— Pia van Thailand

Hello, Susan, vorige week ontving ik het waterpark. Het is zeer beautiful.the-kwaliteit is goed. Ik zal het waterpark verhogen. Wij zullen in contact krijgen.

—— Marcelo van Chili

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Funcity Toys Co., Limited

1 2 3 4 5 6
Guangzhou Funcity Toys Co., Limited Guangzhou Funcity Toys Co., Limited Guangzhou Funcity Toys Co., Limited Guangzhou Funcity Toys Co., Limited Guangzhou Funcity Toys Co., Limited Guangzhou Funcity Toys Co., Limited
Funcityfabriek FUNCITY team met Cliënten FUNCITY bedrijfbureau FUNCITY productielijn FUNCITY productielijn FUNCITY productielijn

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : FUNCITY
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 3 Million-5 Million
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 90% - 100%

Funcity is een professionele fabrikant van opblaasbare die speelgoed en reclameproducten, in Tianhe-District, Guangzhou, China wordt gevestigd (fabrieksadres). Wij hebben samenwerking op lange termijn op opblaasbaar speelgoed met onze overzee cliënten meer dan 5 jaar over de hele wereld, zoals Spanje, de V.S., Canada, Venezuela, Mexico, Brazilië, Chili, Argentinië, Rusland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Tsjechische Republiek, Slowakije, Italië, Polen, Pakistan, Israël, de Verenigde Arabische Emiraten, India, Indonesië, Thailand, Singapore, Maleisië en andere landen en gebieden gevestigd.

Wij zijn gespecialiseerd in hoogte - kwaliteit inflatables omvattend: Water het lopen de bal, zorb bal, bumperbal, waterrol, gras rollende bal, opblaasbaar zwembad, opblaasbaar voetbalhof, opblaasbaar waterspelen en waterpark, sumo past etc. aan, opblaasbare sporten, opblaasbare uitsmijters, kastelen, dia's, pretstad inflatables, klimmers, opblaasbare tenten, de opblaasbare filmschermen, luchtdansers. Wij kunnen deze inflatables door het ontwerp van de cliënt in om het even welke grootte en om het even welke vorm leveren. ODM of OEM de orden zijn ook welkom. Deze inflatables worden gemaakt van 0.550.9mm komt de hoge - het geteerde zeildoek van kwaliteitspvc, dat waterbewijs en brand is - vertrager de certificaten van ASTM, van BS7837 (Britse norm), van EN71 samen en SGS. De luchtventilators komen de normen van Ce samen en UL-en kunnen in verschillende markten worden gebruikt. Wij kunnen een andere certificaten volgens uw verzoek leveren.

Het welkom u bezoekt ons bedrijf om face to face te babbelen wanneer u aan Guangzhou komt. Als u de uitnodiging nodig hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij zullen op tijd de goederen leveren en zullen de beste naverkoopdienst aanbieden. Wij zijn bereid die zaken met u te doen op gelijkheid, eerlijkheid, waarheid en hoog rendement worden gebaseerd. Tot slot zult u vinden het samenwerken met ons de beste keus is.

Contactgegevens
Guangzhou Funcity Toys Co., Limited

Contactpersoon: Mrs. Susan Funcity

Tel.: 86--15361298371

Fax: 86-20-37211015

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)